marja-menninga

Marja Menninga

Mijn naam is Marja Menninga en ik woon samen met mijn echtgenoot en onze hond Binske, een rasechte Chowchow in “de Beukenhorst” in de wijk Selwerd.

Met veel plezier heb ik in het Martini Ziekenhuis gewerkt als unithoofd van de afdeling Klinisch Farmaceutische Zorg. 

Sinds ik met pensioen ben heb ik voldoende tijd om mijn kennis en ervaring uit mijn werkzame leven in te zetten voor zowel de belangen van de huurder als de belangen van Patrimonium. Vanuit mijn betrokkenheid en interesse bij het beleid en de dienstverlening van Patrimonium wil ik kritisch en met een frisse blik bijdragen aan vernieuwing en verdere ontwikkeling van zeggenschap van alle huurders op het doen en laten van Patrimonium.

In deze snel veranderende tijd komt er veel op huurders af. Hoe komen we tot een eerlijke verdeling van lasten, van woonruimte, van leefbaarheid, van duurzaamheid? Speerpunten van de gemeente Groningen en de woningcorporaties die alle huurders aangaan.  

Het is voor mij een geweldige uitdaging om samen met de andere bestuurders van de HPPG het maximale voor onze huurders te bereiken en dit hoop ik op een eerlijke en integere wijze te kunnen doen en uitdragen.

— Marja Menninga