joke-leutscher-bosker

Joke Leutscher

Mijn naam is Joke Leutscher, 70 jaar en getrouwd. Onze twee zonen, schoondochters en kleinkinderen wonen in Dronten en Almere. Mijn man en ik hadden ons opgegeven voor De Beukenhorst, de nieuwe ronde flat van vijftien-hoog in de wijk Selwerd. Daarom ontvingen wij ook het huurdersblad van woningstichting Patrimonium. “Er komt altijd wel iets op mijn pad,” roep ik al mijn hele leven. En warempel, in het blad werd gevraagd naar acht mensen die lid wilden worden van de op te richten Huurders Platform Patrimonium Groningen. Na een pittig sollicitatiegesprek kreeg ik een week later te horen dat mijn aanstelling bij de HPPG een feit was. 

Een geweldige en nieuwe uitdaging voor mij. De zin in de sollicitatieoproep “gezamenlijk overleg over huurders en het streven naar tevreden huurders” raakte mij. In mijn werk en vrijwilligerswerk heeft het zorgen voor een goede leefbaarheid met elkaar altijd voorop gestaan. Betrokken zijn met beide kanten van een organisatie voor een goede verstandhouding en samenwerking is altijd mijn doel geweest en is het nog steeds. 

Uiteraard moet ik me nog veel inlezen over de diverse beleidszaken. U kunt ervan op aan dat ik mijn uiterste best zal doen. Intussen ben ik benoemd tot penningmeester van de HPPG.

— Joke Leutscher